Optimalisatie HR Processen

Sponck is liever lui dan moe en gaat dan ook graag aan de slag met de analyse van de HR processen binnen uw bedrijf. Er wordt gekeken naar de automatiseringsmogelijkheden en de mogelijkheden om werkzaamheden te optimaliseren. Sponck zorgt vervolgens voor de implementatie hiervan. Het moet u passen als een jas en ontlasten waar mogelijk.

Interim

Sponck is gewend om tijdelijk het HR team te versterken of zelfs solo de HR afdeling te bemannen. De werkzaamheden verschillen hierbij van afgebakende projecten tot de dagelijkse gang van zaken. Neem contact op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsovereenkomst, gebruikersovereenkomsten, personeelshandboek en alle andere documenten waarin de afspraken met de medewerkers staan, kijken we na, zodat alles weer up to date is.

Communicatie

Op de juiste manier communiceren binnen uw bedrijf, zorgt voor een optimale bedrijfscultuur en omzet. Sponck geeft praktisch advies en gaat aan tafel zitten indien dit nodig is.

Verzuimbegeleiding

Als een medewerker ziek wordt betekent dit voor HR en/of de werkgever dat er werk aan de winkel is. Een wirwar van regels dient zich aan. Als u door de bomen het bos niet meer ziet, neemt Sponck de rol van casemanager op zich. Daarnaast kan┬áSponck bijvoorbeeld met u mee kijken of uw huidige arbodienst…

Coaching

Sponck verzorgt op maat gemaakte, individuele coachingstrajecten. Voor medewerkers kan dit gecombineerd worden met een outplacementtraject. Voor ondernemers geeft dit juist handvaten om een optimalisatie van de bedrijfsvoering door te voeren.