Werken bij onze klanten

Sponck verzorgt voor verschillende van haar klanten de werving- en selectieprocedure. In onderstaand overzicht vind je de actuele vacatures met daarbij vermeld hoe je kan solliciteren. We nodigen je graag uit om te kijken of er wat voor je bij zit.

Automatisch op de hoogte worden gehouden van de actuele vacatures? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

  Tips voor het sollicitatiegesprek

  Een sollicitatiegesprek kan je toekomst bepalen. Zorg ervoor dat je goed bent voorbereid. Lees hier verschillende tips voor een goed gesprek.

  Oprechte interesse

  Waarheid als een koe; als je oprecht geïnteresseerd bent in een onderwerp (in dit geval dus de vacature en het bedrijf) dan kom je zelf ook het beste uit de verf. Zoek daarom vacatures die goed aansluiten bij jouw wensen.

  Lastige vragen: denk vooraf na over antwoorden

  Het is een open deur, maar denk van te voren na over de antwoorden die je gaat geven op lastige vragen. Bijvoorbeeld over je sterke en je slechte eigenschappen. Of wat bijvoorbeeld de reden is dat je aan het solliciteren bent.

  Neem met een glimlach de telefoon op

  Een goede voorbereiding op een sollicitatiegesprek begint eigenlijk al bij een weloverwogen sollicitatie. Als je solliciteert zorg er dan voor dat een functie (en het bedrijf) je echt interesseert. Wel eens gehoord van de tip om met een glimlach de telefoon op te nemen? Zorg ervoor dat je je sollicitatie met dezelfde positieve vibe omringd.

  Dress to impress

  Ieder bedrijf heeft zijn eigen bedrijfscultuur, dit komt onder andere tot uiting in de kleding van de medewerkers. Probeer van te voren in te schatten welke uitstraling bij de vacature hoort en wat het bedrijf hiervan verwacht.

  .

  Werkgever en je hebt een vacature?

  Als werkgever op zoek naar een meer efficiënte en flexibele manier om om te gaan met het werving en selectietraject binnen je bedrijf? Sponck fungeert graag als flexibele recruiter die naar behoeven ingezet kan worden.

  Dit scheelt niet alleen hoge wervingsfees, maar zorgt ook voor een inhoudelijk sterker traject. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek toetsen we of we op dezelfde golflengte zitten. Als we een goed beeld hebben van de ondernemer en het bedrijf kunnen we op zoek gaan. Noem het wat je wilt; als HR Adviseur die zich alleen met vacatures bezig houdt, of als intern recruiter; in de praktijk komt het erop neer dat Sponck alles regelt omtrent het werving en selectietraject.

  Blauwe ogen

  We werken hierbij niet op basis van een hoge wervingsfee of met een detacheringsconstructie, maar we worden tijdelijk echt een verlengstuk van je organisatie. Gekoppeld aan het aantal vacatures dat er is, geven we een prijsopgave.

  Ons belang hierbij is hetzelfde als die van jou, zo snel mogelijk de juiste persoon vinden die bij de vacature past. Een constructie die werkt op basis van vertrouwen, we komen dan ook graag langs voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of de juiste fundering voor een samenwerking aanwezig is.