Vanaf 2010 verzorg ik interim-opdrachten bij allerhande bedrijven. De afwisseling in de functies, projecten én organisaties maken van mij een duizendpoot op arbeidsrechtelijk en HR gebied.  Daarnaast ligt het me persoonlijk erg goed om me aan verschillende bedrijfsculturen aan te passen. Ik verzorg interimopdrachten tijdens

  • zwangerschapsverlof
  • bij extra werkzaamheden
  • een groot project
  • of bij langdurige ziekte van uw eigen HR specialist

De functies die ik de afgelopen jaren bekleed heb zijn uiteenlopend van HR Adviseur, Specialist Arbeidsvoorwaarden tot HR Manager.

Een open ‘startgesprek’ over de verwachtingen en te realiseren doelen heb ik graag als basis voor een interim-opdracht, zodat ik op die fundering mijn toegevoegde waarde kan realiseren.

Ik ben flexibel ingesteld, mijn dienstverlening dient voor uw bedrijf op maat te zijn. Daarbij heb ik een veelzijdig werkverleden mét de daarbij behorende diploma’s. Er zijn veel rollen op HR gebied die u aan mij kunt toevertrouwen, zoals:

 

HR Adviseur, HR Projectleider, Casemanager, HR Manager, Personeelsadviseur, Jurist Arbeidsrecht, P&O Adviseur, Specialist Arbeidsvoorwaarden, Projectleider, Adviseur personeelsinformatiesystemen, HR Gesprekspartner, HR Beleidsadviseur, Recruiter, HR Partner, Manager HR, Teamleider HR, HR Business Partner, Coach, Organisatieadviseur

In een persoonlijk gesprek komt u het meeste te weten over mijn werkverleden en de verschillende projecten die ik heb verzorgd. Een persoonlijk gesprek geeft ook de gelegenheid om te kijken of er een klik is.

Om alvast een beeld te schetsen van mijn vaardigheden, onderstaand een greep uit verschillende projecten die de afgelopen jaren de revue zijn gepasseerd.

 

Een volledig en gedetailleerd overzicht van mijn werkverleden is te vinden in mijn CV. Als u hier interesse in heeft, kunt u deze hier opvragen. Een beknopt overzicht is te te vinden op mijn LinkedIn profiel.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en loyale interimmer dan bent u hier aan het juiste adres. Betrokken en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel zijn nou typische beschrijvingen van Femke.

U vraagt een passende oplossing, Sponck vraagt een realistisch en scherp tarief. Dit wordt gebaseerd op de werkzaamheden die er verricht moeten worden.

Aarzelt u dan ook niet langer en neem contact om direct te vragen of we financieel gezien ook een match zijn.

Sponck Personeelsadvies, een realistische en praktische gesprekspartner, daar hoort ook een scherp tarief bij!

Interim HR Professional nodig?

Gaat er binnenkort een HR collega met zwangerschapsverlof? Of staan er al maanden verschillende projecten op de agenda die hoognodig opgepakt moeten worden? Ik kom graag de handen uit de mouwen steken. Ik ben in te zetten voor projecten, of juist voor de dagelijkse gang van zaken.

 

Neem contact op om te kijken of ik ook voor uw organisatie van toegevoegde waarde kan zijn.