CAO

Voor veel MKB’ers geldt dat er een cao van toepassing is. Een cao is een collectieve arbeidsoverenkomst waarin schriftelijk de afspraken over de arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd. Denk hierbij aan loon, toeslagen, betaling van overwerk, werktijden, proeftijd, opzegtermijn en pensioen.

Is het voor jouw bedrijf lastig om de cao te vertalen naar de werkvloer? Om de collectieve arbeidsvoorwaarden praktisch toe te passen in je bedrijf? Sponck helpt je daar graag bij.

 

Zo doen wij dat hier.

 

Personeelshandboek

 

Los van het feit of er een cao van toepassing is, vinden veel werkgevers het prettig om hun eigen regels voor het personeel in een personeelshandboek vast te leggen. Op basis van de normen en waarden die je als ondernemer terug wil zien op de werkvloer, stelt Sponck een personeelshandboek op maat op.

Ook op zoek naar een op maat gemaakt personeelshandboek? Vraag Sponck naar de mogelijkheden, na een kort (en vrijblijvend) kennismakingsgesprek, stellen wij het personeelshandboek op voor een vaste prijs. Neem contact op met Sponck voor de mogelijkheden en voorwaarden.