Toegevoegde waarde creëren, daar zijn we trots op. Telkens weer.

Sponck draagt graag bij aan de doelstellingen van onze klanten. Uitgangspunt hierbij is het creëren van toegevoegde waarde bij de werkprocessen in jouw bedrijf die tot ons vakgebied behoren. Dit heeft een positieve invloed op de gehele organisatie waardoor onze opdrachtgevers over de gehele linie voordeel ervaren van het bondgenootschap met Sponck.

Bekijk onze tarieven

Pluspunten Sponck

mr. F.M. (Femke) Bijl

JURIST ARBEIDSRECHT/PERSONEELSADVISEUR

Femke is gewend om snel aan de slag te gaan bij klanten. Zowel op interim basis als bij advies voor mkb’ers. Tijd is geld, dus dan kan dat maar beter vanaf het begin wat opleveren. Femke is een besluitvaardige en praktische partner die je aan je organisatie verbindt. Loyaal aan de doelstellingen die voor jou belangrijk zijn, en (positief) kritisch genoeg om van toegevoegde waarde te zijn. Femke is een harde werker en neemt haar verantwoordelijkheid.

Kortom, een pragmatische professional die je graag van dienst is.

Femke Bijl | Arbeidsjurist

Heeft u een vraag?

Laat het ons weten!

Verstuur berichtclear

Eregalerij

Behoefte aan praktisch advies op het gebied van arbeidsrecht, personeelszaken, verzuimbeleid, disfunctioneren, coaching, arbeidsovereenkomsten of ziekteverzuim? Neem vrijblijvend contact op met Sponck, en wie weet komt het logo van uw bedrijf ook in onze eregalerij!

    	
	
	

.